Skip to content

kajakken in de Bommelerwaard op het Esmeer bij aalst

Kajakken is nog steeds een leuke rage voor op het water. Kom heerlijk kajakken op het rustige water van het Esmeer. Het is leuk voor iedereen, het maakt niet uit of je oud of juist jong bent! Huur een kajak en verken het Esmeer.

Hoe lang?

Een Kajak huur je per tijdsblokken van 3 uur, wilt u langer kajakken dan moet u een extra tijdslot boeken. Wij hanteren een 1 uur tussen de verhuringen.

Over het weer

Bij slecht weer is het mogelijk om de reservering, tot 2 uur voor aanvang, kosteloos te wijzigen naar een andere datum.

Waar te huur

De kajakken kunt u huren bij de receptie van Recreatiepark het Esmeer. Binnen kunt de suppen ophalen en krijgt u meer informatie.

Voor iedereen

Wij verhuren kajakken voor groepen aan iedereen. U kunt het kajakken combineren met een heerlijk borrel, lunch of diner bij Bistro d’n Duuk.

Kajakken met kinderen is hartstikke leuk! Zeker in de warmere maanden van het jaar. Gezellig met je hele gezin actief op het water. Kajakken kan voor 3 uur lang, voor maar 30,- per kajak. In een Kajak is er plaats voor 2 personen.

Hoe of wat

U dient een kwartier voor tijd aanwezig te zijn op locatie, waarna u uitleg krijgt van een van onze medewerkers. Spullen kunt u veilig achter laten of meenemen met onze waterdichte tassen. Nadat alle gegevens zijn achtergelaten, krijgt u een korte instructie en mag u heerlijk gaan suppen of kajakken. De locatieΒ waar u terecht kan is de Zaaiwaard 3 te Aalst.

Waar moet ik me aan houden?

  • Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar voor de hoofdboeker. Kinderen onder de 18 jaar mogen alleen in aanwezigheid en onder toezicht van een volwassene deelnemen.
  • Gebruik van de sup of kajak is geheel op eigen risico.
  • U dient een geldig legitimatie bewijs te overleggen. Zonder geldige legitimatie kunnen we helaas geen materiaal meegeven.
  • Het materiaal dient na gebruik in dezelfde staat, compleet en schoon te worden ingeleverd. Schade en/of verlies van materiaal komt voor rekening van de huurder.
  • Iedereen dient respectvol om te gaan met de natuur en het gebied waarin wordt gevaren.
  • Bij het huren van een kajak gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Nee. Na een korte instructie kan in principe iedereen kajakken. Op het begin is het onwennig maar dat verdwijnt snel.

Allereerst een geldig identiteitsbewijs, zonder identiteitsbewijs kunnen we helaas geen kajak meegeven.

Wat betreft kleding is zwemkleding het makkelijkst, eventueel aangevuld met een t-shirt en korte broek.

Zonnebrand is erg belangrijk, op het water verbrand je namelijk sneller.

Eventueel kun je een setje droge kleren en een handdoek meenemen voor achteraf.

Wij adviseren om niet teveel mee te nemen. Je krijgt van ons een kleine dry-bag mee voor waardevolle spullen, daarbij zou je ook wat eten en drinken mee kunnen nemen.

Overige bagage kan bij ons worden opgeslagen tot het eind van de tocht.

Bij slecht weer is het mogelijk om de reservering, tot 2 uur voor aanvang, kosteloos te wijzigen naar een andere datum. Tot 2 dagen voor aanvang kunt u kosteloos annuleren.Β 

In principe ga je zelf de tocht maken. Na een korte uitleg is iedereen in staat om te suppen.Β 

Bij aanvraag is het wel mogelijk om een instructeur erbij te boeken.Β 

Er zijn geen omkleedruimtes beschikbaar. Op het strand zijn wel kleedhokjes.

Er zijn geen kluisjes beschikbaar. Waardevolle spullen kun je meenemen in een dry-bag. Overige bagage kun je in bewaring geven bij een van onze medewerkers.

Onder begeleiding van een volwassenen mag elk kind met een zwemdiploma kajakken of mee met een kajak. Ervaring leert dat het tot 12 jaar erg lastig is.Β 

Kinderen kunnen altijd mee in de kajak bij een volwassenen. (zonder zwemdiploma is het niet toegestaan om kajakken!)

pexels-arina-dmitrieva-8801349